Siirry sisältöön

Yleismaksut

Työterveyshuollon yleismaksu sisältää työterveyspalveluiden tuottamiseen liittyvät ajanvaraus- ja toimistopalvelut sekä asiakasrekisterin ja tietojärjestelmien ylläpitokustannuksia.

Yleismaksu peritään vuosittain tilikauden viimeisenä kuukautena, (ellei sopimuksessa ole sovittu toisin). Jo perittyjä yleismaksuja ei palauteta asiakassuhteen päättyessä. Yleismaksu on 40,00 €/työntekijä/vuosi.

Yleismaksu koostuu työterveyspalveluiden tuottamiseen liittyvistä ajanvaraus- ja toimistopalvelukustannuksista sekä asiakasrekisterin ja tietojärjestelmien ylläpitokustannuksista. Näistä yhteensä muodostuu työterveyshuollon yleismaksu, joka on 40 €/työntekijä/vuosi.

Henkilöstön lukumäärä

Yleismaksua peritään yrityksen ilmoittaman henkilöstömäärän perusteella. Muistathan ilmoittaa meille yrityksen henkilöstömäärän muutoksista.

Yrityksen henkilöstön lukumäärän muutokset ilmoitetaan joko salatulla sähköpostilla tai Extranet-palvelun kautta Kuninkaantien työterveydelle hyvissä ajoin ennen tilikauden päättymistä. Yleismaksut laskutetaan kerran vuodessa yrityksen ilmoittaman henkilöstömäärän perusteella, yrityksen tilikauden viimeisen kuukauden aikana.